top of page
hands-female-mechanic-using-laptop1.jpg

Velkommen til Professionel Fejlsøgning af elektroniske systemer

Hos os får du den mest avancerede elektroniske fejlsøgning uanset bilens mærke. Moderne biler er fulde af kompleks elektronik, og vores ekspertteam er her for at sikre, at din bil kører problemfrit.

Avanceret Elektronisk Fejlsøgning

Moderne biler er udstyret med avanceret elektronisk udstyr, og vores specialister er trænet til at udlæse fejlkoder og rette eventuelle problemer. Udlæsning af fejlkoder er afgørende for at sikre, at alle bilens sensorer fungerer korrekt. Dette kan forhindre unødvendigt brændstofforbrug og beskytte vigtige komponenter som partikelfilteret og motoren.

Selvom der ikke lyser nogen advarselslamper i din bil, kan der stadig være skjulte fejl, som kun kan identificeres gennem en grundig fejlsøgning og udlæsning af fejlkoder.

IMG_9931.JPG.jpg

Tilbud og Gennemsigtighed
 

Når vi har identificeret fejlen i din bil, kontakter vi dig straks og giver dig et uforpligtende tilbud på reparationen. Vi værdsætter din tillid, derfor opererer vi med faste timepriser for vores værkstedsarbejde, og vi leverer altid et klart og gennemsigtigt tilbud, inden vi begynder arbejdet.

 

Gratis Lånebil
 

Vi forstår vigtigheden af mobilitet i din hverdag. Derfor tilbyder vi dig en gratis lånebil, mens din egen bil er på vores værksted. Du behøver ikke lide afsavn, mens vi tager os af din bil.

Vil du bestille tid til fejlsøgning på din bil? Så følg linket til vores online bookingformular, og så er det klaret nemt og hurtigt.
 
Du er også meget velkommen til at ringe til os på telefon 53 74 00 08 hvis du har spørgsmål til fejlfindingen, inden du bestiller tid.

bottom of page