top of page
hands-female-mechanic-using-laptop1.jpg

Professionel fejlsøgning af elektroniske systemer

Hos os får du grundig fejlsøgning på din bil uanset hvilket mærke, den er fra.

Moderne biler er fyldt med elektronik, og der sidder en masse små computere, der styrer og overvåger bilens funktioner. Hvis der opstår fejl på det elektroniske udstyr i en bil kan man udlæse fejlkoderne og derigennem rette op på fejlene.

Udlæsning af fejlkoder sikrer, at alle sensorer virker rigtigt – gør de ikke det, kan du risikere, at din bil bruger unødige mængder brændstof, eller at dit partikelfilter for eksempel ikke fungerer korrekt.

Disse fejl kan på sigt også påvirke motoren og i værste fald ødelægge din bil. Udlæsning af fejlkoder er bl.a. aktuelt hvis en lampe lyser i displayet på din bil, men selv hvis ingen lamper lyser, så kan din bil have fejl, som kun kan afsløres ved, at der foretages en udlæsning af fejlkoderne

IMG_9931.JPG.jpg

Når vi har fundet frem til fejlen på din bil, tager vi fat i dig og giver dig et uforpligtende tilbud på reparationen.

Vi har
faste timepriser på værkstedsarbejde og giver altid et uforpligtende tilbud inden påbegyndt arbejde.

Vi giver dig også en gratis lånebil i den periode, din egen bil er på vores værksted, så du ikke skal lide afsavn i din hverdag.

Vil du bestille tid til fejlsøgning på din bil? Så følg linket til vores online bookingformular, og så er det klaret nemt og hurtigt.
 
Du er også meget velkommen til at ringe til os på telefon 53 74 00 08 hvis du har spørgsmål til fejlfindingen, inden du bestiller tid.

bottom of page